Wortelhaven 79B-2e et Leeuwarden

huurprijs

€ 635 per maand

Kenmerken

TypeAppartement
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte48 m²
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058-7600850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

Let op ! Alvorens een vrijblijvende bezichtiging te kunnen arrangeren dienst u het on-line-inlichtingenformulier in te vullen en te retourneren. U kunt dit formulier vinden op de website www.franshettema.nl onder huurobjecten bij de woning waarvoor u interesse heeft.

Er worden eisen aan het inkomen gesteld. Het is mogelijk dat een derde (bijvoorbeeld ouders) een borgstelling afgeeft. Verhuur uitsluitend aan één persoon. De ondergelegen verdieping is eveneens verhuurd aan één persoon (studerend).

TE HUUR MET INGANG VAN 1 SEPTEMBER 2020:

Pal in het centrum op mooie en gewilde locatie met uitzicht naar/door de Eewal een ruime en gewilde woonetage (onzelfstandige woonruimte) op de tweede (en hoogste) verdieping. Voorzien van centrale verwarming en dubbele beglazing. Automatische deuropener via audioverbinding.

Indeling: gezamenlijke opgang met de woonetage op de 1e verdieping, doorloop naar de 2e verdieping met overloop, toilet, woonkamer 21 m2 aan de straatzijde met open keukenruimte, ruim 5 m2 met aan-afvoer wasmachine, kookgelegenheid en koelkast. Achterslaapkamer 15,5 m2 met openslaande deuren naar achterbalkon. Douche 300x105 cm met vaste wastafel.

Huurprijs € 635,-- per maand, EXCLUSIEF VASTE VERGOEDING voor verbruik gas, elektra en water.

Bij aanvang huurovereenkomst te betalen € 635,-- als waarborgsom. Er zijn geen eenmalige bemiddelings- en/of huurderskosten verschuldigd.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-7600850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen