Wouwermanstraat 7 Leeuwarden

vraagprijs

€ 165.000 kosten koper

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte74 m²
Energielabel
Bouwperiode1935
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058-7600850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

BEZICHTIGINGEN KUNNEN NIET MEER PLAATSVINDEN VANWEGE OVERMATIGE BELANGSTELLING. U MAG WEL EEN MAIL STUREN MAAR DAN KOMT U OP EEN WACHTLIJST.

In de gewilde wijk Huizum-West bieden wij te koop aan deze leuke, sfeervolle jaren '30 eindwoning. De woning moet nagenoeg op alle onderdelen worden gemoderniseerd, met name intern, maar dat is zeker de moeite waard! De woning ligt in een rustige, kindvriendelijke woonstraat niet ver van het NS station, winkelstraat De Schrans en het centrum van de stad. In totaal zijn er 3 slaapkamers, een bergzolder en een 12 meter diepe achtertuin + achterom (west). Totaal 135m2 eigen grond.

Bekijk de uitvoerige fotopresentatie voor een complete indruk van deze woning. De plattegrond geeft een duidelijk beeld van de afmetingen per vertrek. Bezichtiging aanvragen? Bel dan met ons NVM makelaarskantoor of reageer via franshettema.nl

INDELINGSOMSCHRIJVING
Begane grond: entree, hal, trapopgang en trapkast, L-vormige woonkamer met erker, rookkanaal en vaste kastruimte, dichte keuken. Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken met CV-opstelling en aparte douche en toiletruimte. Aangebouwde houten berging en tuin op het westen.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers en een vlizotrap naar:

2e verdieping: bergzolder.

Algemeen:
- nabij het station, winkelstraat de Schrans en centrum van de stad;
- speeltuin, diverse scholen en BSO in de buurt;
- verwarming door middel van CV-ketel;
- achtertuin op het westen (12 meter diep);
- 135 m2 eigen grond;

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-7600850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen