Zenegroen 139 Leeuwarden

vraagprijs

€ 189.500 kosten koper

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte134 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1974
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058-7600850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

In de gewilde woonwijk Âldlan bieden wij te koop aan deze royale EINDWONING op 151m2 eigen grond, 4 slaapkamers en een diepe achtertuin op het westen. De woning ligt aan een autoluwe straat en direct grenzend aan de diepe achtertuin ligt een groot plantsoen, dus voor een gezin met kinderen natuurlijk de ideale woonstek!

De woning heeft de beschikking over een royale L-vormige woonkamer, totaal 4 ruime slaapkamers en een badkamer. Aan de voorkant bevindt zich een grote stenen (fietsen)berging en in de achtertuin een houten tuinhuisje. Direct voor de woning zijn ruime parkeerplaatsen aanwezig. In 2017 en 2018 is de woning voorzien van vloer- en spouwmuurisolatie. In combinatie met dubbel glas en een geisoleerd dak zijn de maandelijkse stookkosten ook nog eens laag!

Op korte afstand van de woning zijn veel openbare voorzieningen, zoals een winkelcentrum, gezondheidsinstellingen zoals een huisarts en tandarts, het MCL en goede busverbindingen naar alle delen van de stad.

Bekijk de uitvoerige fotopresentatie voor een complete indruk van deze fraaie woning. De plattegrond geeft een duidelijk beeld van de afmetingen per vertrek. Bezichtiging aanvragen? Bel dan met ons NVM makelaarskantoor of reageer via franshettema.nl

INDELINGSOMSCHRIJVING
Begane grond: entree, hal met trapopgang, toiletruimte, deur naar L-vormige woonkamer met grote raampartijen (ook in de zijgevel) en een open keuken. Deur naar de 10 meter diepe achtertuin (gelegen op het westen, waardoor je ook 's-avonds nog zon in de tuin hebt). Aan de voorkant van de woning is een grote aangebouwde, stenen (fietsen)berging.

1e verdieping: overloop met toegang tot drie slaapkamers en de badkamer welke is voorzien van een ligbad/douche, 2e toilet, een vaste wastafel en deur naar een balkon. Vaste trap naar:

2e verdieping: overloop, opstelplaats voor de wasmachine en de 4e slaapkamer. Veel bergruimte achter de knieschotten.

Leuke wetenswaardigheden over de historie van de woonwijk:
Aldlân ligt in de wijk Aldlân & De Hemrik van de stad Leeuwarden, provincie Friesland (Nederland). Het bestaat uit de buurten Aldlân-West en Aldlân-Oost, met daartussenin de Drachtsterweg.

Aldlân is Fries voor Oud Land. De wijk naast Aldlân heet Nijlân (Nieuw Land). Dit heeft nog te maken met de Middelzee, waarbij het 'Aldlân' het oude land is en 'Nijlân' het na de afsluiting van de Middelzee ontstane land is. De bouw van de wijk begon rond 1972. De wijk loopt in het noorden tot de Aldlânsdyk (dyk = weg), in het oosten tot de Wijde Greuns, in het zuiden tot het Van Harinxmakanaal en in het westen tot de Overrijsselseweg.

De belangrijkste weg die door de wijk loopt, heet in Aldlân-West de Weideflora, en in Aldlân-Oost de Stinzenflora. In het uiterste westen van de wijk gat deze over in de Hempenserweg. De overige straten in de delen van de wijk hebben ook de namen van planten, bloemen en grassoorten die groeien in en rond weiden (raaigras, kamgras, beemdgras enz.) en stinsen (zenegroen, lenteklokje enz.). Aldlân is de groenste wijk van Leeuwarden.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-7600850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen