Zwitserswaltje 22B Leeuwarden

huurprijs

€ 620 per maand

Kenmerken

TypeAppartement
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte60 m²
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058-7600850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

Centrum stad bij de Blokhuispoort gelegen keurige als zelfstandige woonruimte aangemerkte etagewoning op hoogste (tweede) verdieping. Collectieve opgang met de bewoners van huisnummer 22-A. Voorzien van centrale verwarming. Woonoppervlak circa 60 m2.

Huurprijs € 620,-- per maand.

Kosten van levering gas, elektra en water voor rekening van de huurder. Bij aanvang huurperiode (minimaal 1 jaar vast, daarna voor onbepaalde tijd doorlopend) te betalen een waarborgsom ter grootte van één maand huur.

Aanvaarding: direct. Uitsluitend geschikt voor maximaal 2 personen. Géén huisdieren. Er worden inkomenseisen- c.q. -normen gesteld met betrekking tot de verhouding te betalen huur t.o.v. inkomen. De mogelijkheid bestaat om in het voorkomende geval een persoonlijke borgstelling aan te bieden.

Ind.: entree met hal en eigen bergruimte. Trapopgang naar de 2e verdieping met overloop, toegang tot de etage met hal, toilet + fonteintje. Woonkamer bijna 30 m2 aan de straatzijde met dakkapel, keukenhoek in L-vorm 5,3 m2. Inloop c.q. provisiekast met CV-ketel. Slaapkamer achterzijde 13,6 m2 met dorloop naar badkamer 5,2 m2 met douche, vastewastafel en wasmachineaansluiting.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-7600850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen