Zwitserswaltje 22B Leeuwarden

huurprijs

€ 650 per maand

Kenmerken

TypeAppartement
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte60 m²
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058-7600850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

BELANGRIJK !
Indien u voor deze bovenwoning in aanmerking wilt komen dan dient u vooruitlopend op een eventuele vrijblijvende bezichtiging ons inschrijfformulier in te vullen en te retourneren. Dit formulier wordt u toegezonden nadat u via de website van funda.nl uw interesse heeft kenbaar gemaakt.

Centrum stad bij de Blokhuispoort gelegen keurige als zelfstandige woonruimte aangemerkte etagewoning op hoogste (tweede) verdieping. Collectieve opgang met de bewoners van huisnummer 22-A. Voorzien van centrale verwarming. Woonoppervlak circa 60 m2.

Huurprijs € 650,-- per maand.

Kosten van levering gas, elektra en water voor rekening van de huurder. Bij aanvang huurperiode (minimaal 1 jaar vast, daarna voor onbepaalde tijd doorlopend) te betalen een waarborgsom ter grootte van één maand huur.

Aanvaarding: uiterlijk per 1 maart 2020. Uitsluitend geschikt voor maximaal 2 personen. Géén huisdieren. Er worden inkomenseisen- c.q. -normen gesteld met betrekking tot de verhouding te betalen huur t.o.v. inkomen. De mogelijkheid bestaat om in het voorkomende geval een persoonlijke borgstelling aan te bieden.

Ind.: entree met hal en eigen bergruimte. Trapopgang naar de 2e verdieping met overloop, toegang tot de etage met hal, toilet + fonteintje. Woonkamer bijna 30 m2 aan de straatzijde met dakkapel, keukenhoek in L-vorm 5,3 m2. Inloop c.q. provisiekast met CV-ketel. Slaapkamer achterzijde 13,6 m2 met doorloop naar badkamer 5,2 m2 met douche, vaste wastafel en wasmachineaansluiting.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-7600850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen