17 oktober 2018

Binnenkort te koop in Leeuwarden

Door Frans A. Hettema Registermakelaar-taxateur, lid NVM

Ondanks het afnemende aanbod starten wij met de verkoop van een paar wel hele leuke woningen in Leeuwarden. Ik merk dat mensen in Leeuwarden hun huis te koop willen zetten omdat ze een goede onderhandelingspositie willen hebben bij het huis wat ze te koop hebben zien staan. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je huis pas te verkopen als je de nieuwe hebt gekocht, maar nog niet iedereen durft dat aan. Best gek om te zien dat "oude tijden" weer herleven. Gelukkig zijn de banken wel strenger geworden als het gaat om het financieren van 2 woningen.

Daar komt ie!

Willem Sprengerstraat 50 te Leeuwarden. Vraagprijs € 150.000,-. Ruime tussenwoning met 4 slaapkamers een een diepe tuin.

Schooldijkje 7 te Leeuwarden. Vraagprijs € 179.500,-. Gezinswoning in prachtige woonomgeving. Ruieme berging/autbox.

Binnenkort op Funda:

Spanjaardslaan 91 te Leeuwarden. Vraagprijs € 549.500,-. Karakteristieke stadsvilla aan een van de mooiste lanen van Leeuwarden.

Leeuwerikstraat te Leeuwarden. Vraagprijs € 169.500,-. Authentieke woning in Leeuwarden West. Nieuwe keuken en badkamer.

Van Beverwijckstraat te Leeuwarden. Vraagprijs € 159.500,-. Gemoderniseerde tussenwoning met nieuwe keuken. Bijkopen van een garage is mogelijk.

Hazelaarstraat te Leeuwarden. Twee-onder-een kapwoning met diepe tuin en garage.

Molenstraat te Leeuwarden. Royale gezinswoning met tuin op het zuiden.

17-10-2018
Frans A. Hettema Registermakelaar-taxateur, lid NVM