Frans Hettema Makelaardij

           Altijd goed bekeken

Al sinds de 50'er jaren is ons makelaarskantoor gevestigd in Leeuwarden, op een fraaie zichtlocatie aan de Groningerstraatweg. Toen onder de naam Makelaardij Van Der Made (voor de oud Leeuwarders onder ons een begrip). Wij zijn lid van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars en Vastgoeddeskundigen). Daarmee blijft kwaliteit en vakkennis gewaarborgd en stellen wij die volledig ten dienste van u.

Onze historie gaat dus ver. En onze marktkennis en ons netwerk dus ook. Wij zijn een traditioneel makelaarskantoor en gebruiken de moderne tools die beschikbaar zijn om uw woning zo goed mogelijk te verkopen. En dat tegen een fair en scherp tarief. 

Frans Hettema vertelt: "...Mijn vader Jan Hettema kwam in de jaren´60 bij de heer Van Der Made in dienst en in de jaren´70 heeft mijn vader het makelaarskantoor van hem overgenomen. Ik heb het makelaarsstokje begin 2000 op mijn beurt weer van mijn vader overgenomen. Wij zijn alweer de 3e generatie makelaars.  En nog steeds iedere dag met veel plezier en enthousiasme en inzet voor onze klanten. Kortom, makelaars van huis uit....".