Diensten

verkoop | aankoop | taxaties | huur | vastgoedbeheer

Al sinds jaar en dag zijn bemiddelen wij bij de verkoop van woningen en bedrijfspanden en geven wij deskundig aankoopadvies voor uw toekomstige droomhuis! Voor een taxatie kunt u ook bij ons terecht. Wij zijn aangesloten bij NWWI en Taxateursunie en erkend door alle banken in Nederland.

Verkoop

Verkoop via ons makelaarskantoor garandeert een servicegerichte en adequate dienstverlening voor een betaalbare prijs. Wij zijn een jong en modern makelaarskantoor met jarenlange ervaring en kennen de woningmarkt als geen ander.
Lees meer

Aankoop

Als aankoopmakelaar bezichtigen, onderhandelen en adviseren wij bij de aankoop van uw toekomstige droomwoning. Dankzij onze kennis van de plaatselijke woningmarkt kunnen wij u hiermee veel tijd, geld en mogelijke problemen besparen en bent u verzekerd van een woning tegen de meest voordelige aankoopprijs.
Lees meer

Taxaties

U wilt de waarde weten van uw woning of bedrijfspand. Bijvoorbeeld voor de aankoop van een huis i.v.m. de hypotheek en/of financiering of in het geval van een overlijden of oversluiting van uw hypotheek. Of i.v.m. minnelijke waardering voor de Belastingdienst. Een taxatie geeft u hier antwoord op. 
Lees meer

Beheer

Wij beheren namens professionele en particuliere beleggerse diverse huurwoningen- en appartementen. Wij verzorgen voor u de complete huuradministratie, waaronder het incasseren en afdragen van huur, het doorvoeren van huurverhogingen, het tijdig verhuren van leeggekomen woningen en appartement en het klachtenonderhoud. 
Lees meer