Huis verkopen Vosseparkwijk

Wonen in de Vosseparkwijk of Westerparkwijk

Huis verkopen Vosseparkwijk

Je huis verkopen in de Vosseparkwijk? Dat vraagt om een professionele aanpak en dat is bij ons in vertrouwde handen. Er zijn veel makelaars die jouw huis te koop kunnen zetten. Sterker nog, je zou het ook heel goed zelf kunnen. Maar een huis vérkopen is iets heel anders. Dat is ons vak en daarin zijn wij gespecialiseerd.

Door onze doordachte en unieke marketingstrategie voor jouw huis zijn wij dé makelaar voor jou die jij zoekt!

Wil jij je huis verkopen of vrijblijvend van gedachten wisselen? Vraag HIER een adviesgesprek met onze makelaar aan.

Huis kopen Vosseparkwijk

De toegevoegde waarde van onze aankoopmakelaar

Huis kopen Vosseparkwijk? Wij geven u als uw persoonlijke NVM aankoopmakelaar in Leeuwarden de antwoorden op al uw vragen en aan de hand van een taxatie geven wij u een eerlijke en reële waarde van het huis wat u wilt kopen. Wij brengen daarnaast alle belangrijke informatie over het huis voor u in kaart: van verborgen gebreken tot erfdienstbaarheden en van de bouwkundige staat tot de bestemmingsplannen van het gebied waar het huis staat. U komt dus goed beslagen ten ijs. Vervolgens starten wij met de verkoper of diens makelaar de onderhandelingen over onder andere de vraagprijs, de over te nemen roerende zaken, de ontbindende voorwaarden, de aanvaarding etc.

Lees meer over onze aankoopbegeleiding. 

Over de Vosseparkwijk

De Vosseparkwijk of ook wel Westerparkwijk genoemd is een wijk die ligt in de westkant van de stad. De woningen dateren voornamelijk uit de 30ér jaren. De wijk heeft moderne voorzieningen, mooie straten en karakteristieke huizen. Er wonen ongeveer 4000 mensen in de wijk. 

Bekende straten in de Vosseparkwijk:

Engelsestraat
Molenstraat
Westerparkstraat
Franekerstraat
Harlingerstraat
Dronrijperstraat
Bildtsestraat
P.C.Hooftstraat
Deinumerstraat
Marssumerstraat
Coornhertstraat
Engelseplein
Tesselschadestraat
Vondelstraat
Fonteinstraat
Deinumerstraat
Westersingel
Tramstraat

Wij hebben regelmatig woningen te koop of taxeren woningen in de Vosseparkwijk. Dus als u advies nodig heeft dan bent u bij ons aan het juiste adres

Makelaar Vosseparkwijk Leeuwarden. Frans Hettema Makelaardij, jouw makelaar in Leeuwarden.