Huis verkopen Zuiderburen

Wonen in Zuiderburen

Huis verkopen Zuiderburen

Je huis verkopen in Zuiderburen? Dat vraagt om een professionele aanpak en dat is bij ons in vertrouwde handen. Er zijn veel makelaars die jouw huis te koop kunnen zetten. Sterker nog, je zou het ook heel goed zelf kunnen. Maar een huis vérkopen is iets heel anders. Dat is ons vak en daarin zijn wij gespecialiseerd.

Door onze doordachte en unieke marketingstrategie voor jouw huis zijn wij dé makelaar voor jou die jij zoekt!

Wil jij je huis verkopen of vrijblijvend van gedachten wisselen? Vraag HIER een adviesgesprek met onze makelaar aan.

Huis kopen Zuiderburen

Een huis kopen in Zuiderburen?  Ervaar de toegevoegde waarde van onze aankoopmakelaar Zuiderburen.

Wij geven u als uw persoonlijke NVM aankoopmakelaar in Leeuwarden de antwoorden op al uw vragen en aan de hand van een taxatie geven wij u een eerlijke en reële waarde van het huis wat u wilt kopen. Wij brengen daarnaast alle belangrijke informatie over het huis voor u in kaart: van verborgen gebreken tot erfdienstbaarheden en van de bouwkundige staat tot de bestemmingsplannen van het gebied waar het huis staat. U komt dus goed beslagen ten ijs. Vervolgens starten wij met de verkoper of diens makelaar de onderhandelingen over onder andere de vraagprijs, de over te nemen roerende zaken, de ontbindende voorwaarden, de aanvaarding etc.

Zoals u ziet begeleiden wij u van a tot z als u een huis wilt kopen. Wij realiseren voor u de beste aankoopprijs. En dat voor een scherp tarief. Dat is onze toegevoegde waarde.

Meer weten? Ga dan naar: https://www.franshettema.nl/diensten/aankoop/ 

De wijk

Zuiderburen is een nieuwbouwwijk aan de zuidkant van Leeuwarden en is in 1999 aangelegd. De wijk heeft veel water en groen en ligt nabij de Froskepolle. De nabijgelegen buurtschappen Hempens en Teerns worden bijna ingesloten door de wijk. Veel woningen liggen aan het water.

Straten in Zuiderburen:

Hissemar
Offemar
Wiardaplantage

Wij hebben regelmatig woningen te koop of taxeren woningen in Zuiderburen. Dus als u advies nodig heeft dan bent u bij ons aan het juiste adres

Makelaar Leeuwarden. Frans Hettema Makelaardij, jouw makelaar in Zuiderburen, Leeuwarden.