Huis verkopen Camminghaburen

Wonen in Camminghaburen

Makelaar Camminghaburen

Uw makelaar voor het kopen of verkopen van uw huis in Camminghaburen


Huis verkopen Camminghaburen

Je huis verkopen in Camminghaburen? Wij zijn jouw makelaar in Camminghaburen. Want jouw huis verkopen vraagt om een professionele aanpak en dat is bij ons in vertrouwde handen. Er zijn veel makelaars die jouw huis te koop kunnen zetten. Sterker nog, je zou het ook heel goed zelf kunnen. Maar een huis vérkopen is iets heel anders. Dat is ons vak en daarin zijn wij gespecialiseerd.

Door onze doordachte en unieke marketingstrategie voor jouw huis zijn wij dé makelaar voor jou die jij zoekt!

Wil jij je huis verkopen of vrijblijvend van gedachten wisselen? Vraag HIER een adviesgesprek met onze makelaar aan.

Huis kopen Camminghaburen

Wij geven u als uw persoonlijke NVM aankoopmakelaar in Leeuwarden de antwoorden op al uw vragen en aan de hand van een taxatie geven wij u een eerlijke en reële waarde van het huis wat u wilt kopen. Wij brengen daarnaast alle belangrijke informatie over het huis voor u in kaart: van verborgen gebreken tot erfdienstbaarheden en van de bouwkundige staat tot de bestemmingsplannen van het gebied waar het huis staat. U komt dus goed beslagen ten ijs. Vervolgens starten wij met de verkoper of diens makelaar de onderhandelingen over onder andere de vraagprijs, de over te nemen roerende zaken, de ontbindende voorwaarden, de aanvaarding etc.

Zoals u ziet begeleiden wij u van a tot z als u een huis wilt kopen. Wij realiseren voor u de beste aankoopprijs. En dat voor een scherp tarief. Dat is onze toegevoegde waarde.

Meer informatie ga naar aankoopbegeleiding.

Over Camminghaburen

De wijk Camminghaburen e.o. en bestaat uit de buurten Camminghaburen-Noord, Camminghaburen-Midden en Camminghaburen-Zuid.  De wijk ligt ten noordoosten van Leeuwarden. Camminghaburen is in de periode 1977 1996 gebouwd. 

Centraal gelegen in de wijk ligt het Kronenbergerpark dat deels is omsloten door het Groenesterpad, een fietspad dat dwars door de wijk ligt.

De woonwijk heeft een groot winkelcentrum, een kerk, basisscholen en zorgvoorzieningen. 

Camminghaburen is een wijk in de stad Leeuwarden, provincie Friesland. De wijk heeft circa 11.500 inwoners. Camminghaburen ligt aan de noordoost-rand van Leeuwarden en is zowel in oppervlakte als aantal bewoners de grootste wijk van Leeuwarden.

Wij hebben regelmatig woningen te koop of taxeren woningen in Camminghaburen. Dus wilt u een huis kopen of verkopen in Camminghaburen en heeft u advies nodig dan bent u bij ons aan het juiste adres voor de makelaar in Camminghaburen.

Uw makelaar voor Camminghaburen Leeuwarden. Frans Hettema Makelaardij, jouw makelaar in Leeuwarden.