Frans A. Hettema

Frans A. Hettema

Registermakelaar-taxateur (RMT)

Getrouwd en trotse vader van 2 dochters van 18 en 16 jaar. Geboren, getogen en nog steeds woonachtig in Leeuwarden (een ras Leeuwarder dus). Ik ben dagelijks bezig met het verkopen, aankopen en taxeren van woningen en doe dat met veel passie.

Vanaf mijn 16e wist ik eigenlijk al dat ik makelaar wilde worden en nooit de behoefte gehad iets anders te willen doen. Eigenlijk ben ik een "makelaar van huis uit". In 1995 ben ik bij het makelaarskantoor van mijn vader aan de slag gegaan. Eerst als hypotheek- en verzekeringsadviseur, ondertussen mijn makelaarspapieren gehaald en vervolgens ben ik 2003 officieel Registermakelaar-taxateur geworden.

Nadat ik begin 2000 mijn actieve sportcarriere als doelman (o.a. bij Cambuur Leeuwarden, BVO Emmen, CVV Blauw Wit 34, Harkemase Boys en CVV Leeuwarder Zwaluwen) heb beeindigd, ben ik mij wat meer gaan toeleggen op fietsen en schaatsen. Ideale sporten om te combineren met een eigen bedrijf en dat doe ik tot op de dag van vandaag nog steeds met veel plezier.