Swingma Parc fase 2 - Verandawoningen Verandawoning 2 Leeuwarden

vraagprijs

€ 439.000 Vrij op naam
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058 760 0850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

Verandawoning 2

Goed nieuws! Vanwege de succesvolle verkoop van de 1e fase zijn wij gestart met de verkoop van nog eens 12 verandawoningen in het plan Swingma Parc. De verkoop is reeds begonnen!

Comfortabele en levensloopgeschikte verandawoningen. Toekomstproof wonen omringd door groen. Houd je van groen, maar voelt tuinonderhoud als een belasting? Als bewoner van een verandawoning in Swingma Parc heb je wél de lusten, maar niet de lasten. Bij deze woningen gaat de comfortabele leefruimte harmonieus over in het openbaar groen. Heerlijk om daar vanaf jouw zonnige veranda van te genieten. Zonder verplichtingen. Levensloopgeschikt Met een woonoppervlakte van ca. 121 tot 127 m² zijn de woningen verrassend ruim. Dankzij een badkamer en slaapkamer op de begane grond, kun je hier nog heel lang zorgeloos wonen. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers en een tweede badkamer. Ideaal voor logees, als thuiskantoor of hobbyruimte.

Natuurlijk worden de woningen met de modernste technieken en materialen gebouwd; duurzaam en energiezuinig. Voor extra zonnepanelen zijn ruime mogelijkheden. Dus ook in de bouwwijze zijn de woningen helemaal van deze tijd! Zie jij jezelf al op de veranda zitten? Neem dan contact met ons op en we informeren je graag over de mogelijkheden!

Delen op socialmedia

Plan een nieuwbouwgesprek
voor: Swingma Parc fase 2 - Verandawoningen - Verandawoningen - bouwnummer:

Bel ons op 058 760 0850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.
Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*
*
*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookie en Privacyverklaring