Midlumerstraat 10 Leeuwarden

vraagprijs

€ 159.500 Kosten koper

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte76 m²
EnergielabelG
Bouwperiode1928
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058 760 0850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

Ben jij op zoek naar een kluswoning? Dan is dit de ideale woning voor jou! Wij bieden nu namelijk TE KOOP aan deze TUSSENWONING op een zeer gewilde woonstand in Leeuwarden-West. Het is met recht een ruwe diamant te noemen want na de nodige verbouwingen woon jij in een huis en in een straat waar vele mensen wel zouden willen wonen.

De karakteristieke jaren '30 woning heeft een mooie woonkamer met erker, schouw, glas-in-lood elementen en dubbele tuindeuren naar de achtertuin op het westen (met achterom). De keukenruimte, bijkeuken en doucheruimte bevinden zich in een aanbouw aan de achterzijde van de woning. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers, waarvan 2 aan de voorkant met een dakkapel. Via de vlizotrap kom je op de bergvliering.

De woning ligt in de gewilde "Vosseparkwijk" nabij het stadscentrum, het prachtige stadspark "Vossepark" en andere openbare voorzieningen zoals (basis)scholen, zorg etc.

De woning staat op 106m2 erfpachtgrond. De jaarlijkse canon bedraagt € 579,- en is fiscaal aftrekbaar. Eventueel kan de grond van de Gemeente Leeuwarden worden gekocht voor € 12.329,- k.k.

Bekijk de uitvoerige fotopresentatie voor een complete indruk van deze woning. De plattegronden en de 3D tour geeft een duidelijk beeld van de afmetingen per vertrek. Bezichtiging aanvragen? Bel dan met ons NVM makelaarskantoor of reageer via franshettema.nl

INDELINGSOMSCHRIJVING
Begane grond: entree, gang, meterkast, trapopgang. Woonkamer met schouw, erker met glas-in-lood ramen en dubbele tuindeuren. Vanuit de gang kom je in de de ruimte waar een keuken gerealiseerd kan worden. Doorloop naar de bijkeuken met toilet en doucheruimte.

1e verdieping: via de vaste bordestrap bereik je de 1e verdieping met een ruime overloop met aangrenzend 3 slaapkamers, waarvan 2 aan de voorkant van de woning. Vlizotrap naar:

Zolder: vliering met veel opbergruimte of het realiseren van extra woonoppervlakte.

DISCLAIMER
Let op! Aangezien de woning in een slechte tot zeer slechte staat van onderhoud verkeert wordt de woning verkocht "As is Where is" hetgeen betekent dat de koper de verkoper volledig vrijwaart voor alle aanspraken en bouwkundige gebreken. Het verdient de aanbeveling u goed te laten infomeren door een deskundige over de bouwkundige staat van de woning eventueel in combinatie met een verbouwingsplan.

Deze verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

TOELICHTINGSCLAUSULE NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Midlumerstraat 10

Bel ons op 058 760 0850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.
Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*
*
*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookie en Privacyverklaring