Energielabel en duurzaamheid

Energielabel en duurzaamheid is wat ons betreft een twee-eenheid


Wij bieden al onze klanten een duurzaamheidsscan aan.

In een tijd waarin duurzaamheid centraal staat en de vraag naar milieuvriendelijke woningen groeit wordt de rol van ons als makelaarskantoor cruciaal. Eén van de instrumenten die wij inzetten om aan deze groeiende behoefte te voldoen, is de duurzaamheidsscan in combinatie met het energielabel. Als je je huis via ons kantoor te koop zet, dan krijg je van ons de duurzaamheidsscan er gratis bij. Omdat wij vinden dat duurzaamheid en makelen onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn. 

Onze duurzaamheidsscan: Een diepgaande blik op milieuvriendelijkheid.

Onze duurzaamheidsscan is meer dan alleen een meting van energie-efficiëntie; het is een diepgaande blik op de duurzaamheid van een woning. Wij gebruiken onze duurzaamheidsscan om potentiële kopers te voorzien van waardevolle informatie over aspecten zoals isolatie, gebruik van hernieuwbare energiebronnen en algemene milieuprestaties van de woning

Energielabel als waardevolle troef.

Het energielabel, verplicht bij verkoop of verhuur van een woning is een waardevolle troef voor ons makelaarskantoor. Het label informeert niet alleen over de energiezuinigheid maar geeft ook inzicht in mogelijke energiebesparende maatregelen. Dit kan potentiële kopers aantrekken die op zoek zijn naar een woning die zowel milieuvriendelijk als kostenefficiënt is op de lange termijn.

Toekomstige waardestijging en verkoopbaarheid.

Het integreren van duurzaamheid in vastgoed biedt niet alleen voordelen voor het milieu maar heeft ook invloed op de waarde van een woning. Wij benadrukken hoe een gunstig energielabel de verkoopbaarheid van een woning vergroot en de potentiële waardestijging op de lange termijn bevordert.

Informeren en begeleiden.

Wij informeren kopers van jouw huis over de voordelen van duurzaam wonen en hoe een duurzaamheidsscan en energielabel daarbij kunnen helpen. Het begeleiden van klanten door dit proces draagt niet alleen bij aan klanttevredenheid maar onderstreept ook de professionaliteit van ons makelaarskantoor in een duurzame toekomst.

Kortom, de duurzaamheidsscan en het energielabel zijn niet alleen meetinstrumenten; ze zijn de poort naar een duurzamere vastgoedmarkt.

"...Wij benutten deze instrumenten optimaal en zo een belangrijke rol te spelen in het vormgeven van een milieubewuste toekomst..."