Hypotheken en verzekeringen

Objectief en onafhankelijk hypotheekadvies

Als je een huis koopt wil je een gedegen en goed doordacht financieel plan tot je beschikking hebben. De rente is nog steeds redelijk laag en dat biedt kansen. Dat betekent ook dat je veel concurrentie krijgt van andere woningkopers. Het is slim om van tevoren inzicht te hebben in wat je kunt lenen. En dat je het huis wat je op het oog hebt ook kunt betalen.

Frans Hettema Makelaardij adviseert objectief en onafhankelijk. Heb je een (nieuwe) hypotheek nodig voor de aankoop van een nieuw huis of wil je je bestaande hypotheek oversluiten? Dan adviseren wij jou in de keuzes die je moet maken en regelen de hypotheek voor jou. Ook geven wij een second opinion als je een hypotheekofferte in huis hebt.

Er zijn veel verschillende aanbieders van hypotheken. Onze adviseurs maken jou graag wegwijs. Wij hebben geen binding met welke geldverstrekker dan ook en worden niet door een geldverstrekker betaalt. Dat geeft ons de vrijheid om een echt onafhankelijk hypotheekadvies te kunnen geven, waar jij echt iets aan hebt!

Verzekeringsadvies

Bij schade of diefstal wil je je bezit natuurlijk goed verzekerd hebben. Bij Frans Hettema Makelaardij ben je verzekerd van een goed particulier verzekeringspakket voor de meest voorkomende (verplichte) verzekeringen zoals een woonhuis-, inboedel-, auto-, doorlopende reis- en rechtsbijstandsverzekering.

Het is erg belangrijk om goed verzekerd te zijn want in het geval van een brand- of inbraakschade heb je wel wat anders aan je hoofd dan de polis door te lezen. Het is bij een calamiteit erg fijn als je een verzekeringsadviseur hebt, die de hele schadeafhandeling voor je regelt en je ontzorgt als je onverhoopt schade lijdt. Wij maken graag kosteloos een offerte of vergelijken je huidige verzekeringen. Onze dienstverlening is vlot, helder, in duidelijke taal en bij ons heb je geen verrassingen achteraf. Orienteer je goed!