Oastein 19 Feanwalden

vraagprijs

€ 589.000 Kosten koper

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte136 m²
EnergielabelA
Bouwperiode1992
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058 760 0850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

Wil jij landelijk wonen maar met alle gemakken van dorp en stad onder handbereik? Of ben jij een dieren- of specifieker een paardenliefhebber? Dan is dit de ideale woonkans voor jou!

Op een prachtige en landelijk gelegen locatie aan de rand van het dorp Veenwouden en het natuurgebied "Bûtefjild" bieden wij TE KOOP aan deze royale en degelijk gebouwde VRIJSTAANDE WONING op 1590m2 eigen grond! Het achtergelegen grasland met een oppervlakte van maar liefst 7.420m2 (met de mogelijkheid voor een paardenbak) kan apart worden bijgekocht voor € 60.000.- k.k.

De woning is bereikbaar via de eigen oprit met een fraaie overkapping voor de auto's en een grote paardenbox met 3 boxen (2 boxen van 275x360 en 1 box van 550x320). Alles voorzien van wasplaats (+ afvoer) voor paarden.

De woning is voorzien van een ruime woonkamer, een ruime woonkeuken met inbouwapparatuur en een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Levensloopbestendig wonen behoort dus ook tot de mogelijkheden. Op de 1e verdieping zijn in totaal 2 royale slaapkamers waarvan 1 toegang biedt tot een balkon. Verwarming van de woning vindt plaats via een eigen cv-ketel met radiatoren en er zijn in totaal 10 zonnepanelen (installatiejaar 2020). Het energielabel van de woning is A, waardoor de energielasten laag zijn.

Bekijk de uitvoerige fotopresentatie voor een complete indruk van deze fraaie woning. De plattegronden en de 3D tour geeft een duidelijk beeld van de afmetingen per vertrek. Bezichtiging aanvragen? Bel dan met ons NVM makelaarskantoor of reageer via franshettema.nl

INDELINGSOMSCHRIJVING
Begane grond: entree en hal, dichte keuken met een groot raam, doorloop naar de bijkeuken met opstelplaats van de wasmachine, wasdroger etc. Via de keuken bereik je de grotendeels betegelde badkamer, welke is uitgerust met een ligbad, douche, toilet en wastafel. Ruime woonkamer met grote raampartijen welke zorgen voor veel natuurlijke lichtinval. Een authentieke gaskachel geeft de woonkamer een gezellige en warme sfeer. De slaapkamer die ook op de begane grond aanwezig is erg royaal en kan ook als werk- of hobbyruimte worden gebruikt. Vaste trap naar:

1e verdieping: via de vaste trap kom je op de 1e verdieping met overloop met aangrenzend een grote slaapkamer inclusief balkon en een werkkamer. Beide kamers zijn voorzien van een handige ingebouwde opbergruimte. Vanaf de overloop is ook de Walk-in-closet te bereiken.

KENMERKEN:
- Bouwjaar 1992
- Energielabel A
- 10 zonnepanelen
- Airco unit voor koeling en verwarming van de woonkamer
- Infrarood paneel voor verwarming in de woonkeuken
- Levensloopbestendige woning door slaapkamer en badkamer op begane grond
- Erg ruim perceel (bijna 1 hectare)
- Geschikt voor wonen & werken
- Goede bereikbaarheid, gelegen aan de Centrale as en goede trein en busverbinding
- Gelegen aan het natuurgebied "Bûtefjild"

Deze verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Oastein 19

Bel ons op 058 760 0850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.
Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*
*
*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookie en Privacyverklaring