Uiterdijksterweg 10 2 Leeuwarden

vraagprijs

€ 169.500 Kosten koper

Kenmerken

TypeAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte90 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1966
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058 760 0850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

Dit royale HOEKAPPARTEMENT van 90m2 staat aan het begin van de woonwijk "Nijlân" en is een perfect appartement voor samenwoners/starter(s) of een alleenstaande. Het appartement ligt op de 2e verdieping en is zowel per trap en lift uitstekend bereikbaar. In totaal zijn er 3 slaapkamers en een mooie ruime woonkamer met mooi uitzicht. Royaal balkon op het westen en met vrij uitzicht over veel groen.

Het appartement is onderhoudsvriendelijk want het is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen. Verwarming vindt plaats d.m.v. blokverwarming. Op de begane grond heb je een eigen (fietsen)berging.

Kortom, het ideale appartement voor jou!

Bekijk de uitvoerige fotopresentatie voor een complete indruk van dit mooie appartement. De plattegrond geeft een duidelijk beeld van de afmetingen per vertrek. Bezichtiging aanvragen? Bel dan met ons NVM makelaarskantoor of reageer via franshettema.nl

INDELINGSOMSCHRIJVING
Het appartement is gelegen op de 2e verdieping. Via het trappenhuis of met de lift kom je op de galerij aan de voorkant. In het souterrain bevindt zich de eigen grote (fietsen)berging.

Entree appartement: entree, toilet, hal met vaste kast. Ruime woonkamer met mooie zithoek(en) en uitzicht over openbaar groen. Dichte, eenvoudige keuken met veel lichtinval. Grote slaapkamer aan de voorzijde en 2 kleinere slaapkamers, waarvan 1 met vaste kast en toegang tot het balkon. Badkamer met douche, vaste wastafel en radiator.

Het appartementengebouw staat op erfpacht en hiervoor betaal je € 479,- per jaar (fiscaal aftrekbaar).
De maandelijkse bijdrage die je aan de VvE moet betalen is € 147,- en dat is voor oa. verzekering, onderhoud etc. De VvE wordt door een professionele partij beheerd.

Bekijk de uitvoerige fotopresentatie en plattegronden voor een complete indruk van dit keurige appartement. Wilt u een bezichtiging aanvragen? Ga dan naar www.franshettema.nl of bel met ons kantoor: 058-7600850.

Bijzonderheden
- Ruim appartement op mooie woonstand in "Nijlân"
- Energielabel C
- Appartement is bereikbaar via een lift en trappenhuis
- Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen
- Drie ruime slaapkamers
- Balkon op het westen
- Eigen (fietsen)berging in het souterrain
- Veel groene gazons rondom het appartementencomplex
- VVE bijdrage €147,-- per maand (oa. onderhoud, verzekering)

Deze verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058 760 0850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen