Makelaar in Leeuwarden

         De makelaar Leeuwarden

Ben jij op zoek naar een makelaar in Leeuwarden? Wij zijn specialist in het verkopen, aankopen en taxeren van uw woning. Onze courtage is scherp en altijd inclusief btw.

Jouw huis verkopen

De beste positie op Funda. No Cure No Pay.

Wat maakt ons uniek?

Je huis verkopen? Dat vraagt om een professionele aanpak en dat is bij ons in vertrouwde handen. Er zijn veel makelaars die jouw huis te koop kunnen zetten. Sterker nog, je zou het ook heel goed zelf kunnen. Maar een huis vérkopen is iets heel anders. Dat is ons vak en daarin zijn wij gespecialiseerd.

Door onze doordachte en unieke marketingstrategie voor jouw huis zijn wij dé makelaar voor jou die jij zoekt!

Wil jij je huis verkopen of vrijblijvend van gedachten wisselen? Vraag HIER een adviesgesprek met onze makelaar aan.

Een huis kopen in Leeuwarden

Ervaar de toegevoegde waarde van onze aankoopmakelaar Leeuwarden.

Hoe pak ik dat aan?

Een huis kopen, hoe pak ik dat aan? U heeft besloten het huis van uw dromen te willen kopen. Dat is een hele stap en dan wil je niks aan het toeval overlaten. Het is op dit moment een echte verkopersmarkt en er zijn veel kapers op de kust. Professionele aankoopbegeleiding is dan onmisbaar.

Er komen veel vragen bij u op, zoals wat is een goed openingsbod op het huis? Op basis van welke voorwaarden moet ik bieden? Betaal ik niet teveel voor het huis? Dit is maar een kleine greep uit de vragen waarmee u als koper te maken krijgt. Ervaar de toegevoegde waarde van onze aankoopmakelaar Leeuwarden.

Taxatierapport

Snelle afhandeling. Binnen 24 uur de waarde.

Taxatie van uw huis of bedrijfspand in Leeuwarden e.o?

Wij taxeren bijna iedere dag en worden permanent bijgeschoold. Onze makelaar- taxateur staat ingeschreven in het daarvoor bestemde register van het NRVT (Nederland Register Vastgoed Taxateurs). Omdat wij dagelijks betrokken zijn bij de verkoop en aankoop van woningen in Leeuwarden en omgeving weten wij als geen ander wat er speelt op de woningmarkt en in uw wijk. Wij zijn sowieso niet betrokken bij de verkoop van het huis of bedrijfspand wat u koopt. Hierdoor kunnen wij u deskundig en volledig objectief adviseren als het gaat om de marktwaarde van het huis of bedrijfspand.


Beheer en verhuur

van woningen en appartementen.

Vertrouwd beheer en verhuur van uw onroerend goed

Wij doen het beheer en verhuur namens professionele en particuliere beleggers diverse huurwoningen- en huurappartementen in Leeuwarden en omgeving. Wij verzorgen de complete huuradministratie, waaronder het incasseren en afdragen van huur, het doorvoeren van huurverhogingen, het weer tijdig verhuren van een leeggekomen huurhuis en appartement en het klachtenonderhoud.

Woning verhuren in Leeuwarden en omstreken

Zodra wij uw object in beheer hebben zorgen wij ervoor dat alles gedurende de huurperiode gladjes verloopt. De incasso van de huur, de huurverhogingen, het klachtenonderhoud etc. Maar het kan ook voorkomen dat de huur op enig moment wordt opgezegd. Dan gaan wij gelijk aan de slag om tijdig weer een nieuwe huurder te vinden, zodat uw object aansluitend verhuurd wordt en er geen tot weinig huurverlies is.

Wij beschikken over alle middelen om uw object in de markt te zetten. Ook het opmaken van de huurovereenkomst voor woningen, winkels en kantoren regelen wij voor u.

Afspraak maken?