Boeier 10 Stiens

vraagprijs

€ 465.000 Kosten koper

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte123 m²
EnergielabelA
Bouwperiode1997
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058 760 0850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

Op fraaie woonstand aan openbaar vaarwater bieden wij te koop aan deze VRIJSTAANDE ZWEEDSE WONING met vrijstaande GARAGE op 450m2 eigen grond. Vanuit de ruime woonkamer heb je prachtig uitzicht door de tuin en op het vaarwater. De half open keuken bevindt zich aan de straatzijde. De tuin rondom is fraai en verzorgd aangelegd en voorzien van een mooi terras aan het water en je kunt een eigen (zeil)boot aanleggen. In korte tijd ben je op de Dokkumer Ee! Er zijn totaal 3 slaapkamers, een mooie badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel. De ruimte zolder biedt veel opbergmogelijkheden.

Met het energieverbruik zit het goed omdat de woning optimaal geïsoleerd is. Er is muur-, dak- en vloerisolatie en driedubbel isolatieglas. Verwarming gaat via een eigen CV ketel met radiatoren. Energieopwekking vindt plaats door middel van 8 zonnepanelen. Ook is er een zonneboiler aanwezig. Door al deze voorzieningen heeft de woning energielabel A.

De vrijstaande, geïsoleerde garage heeft een afmeting van 776cm x 356cm en is voorzien van een betonvloer en een grote zolder welke via een vaste trap bereikbaar is. Deze garage kan ook worden gebruikt voor kantoor aan huis of hobbyruimte.

Bekijk de uitvoerige fotopresentatie voor een complete indruk van deze fraaie woning. De plattegronden en de 3D tour geeft een duidelijk beeld van de afmetingen per vertrek. Bezichtiging aanvragen? Bel dan met ons NVM makelaarskantoor of reageer via franshettema.nl

INDELINGSOMSCHRIJVING

Begane grond: entree, hal, toilet en bijkeuken. Woonkamer met erker, tuindeuren en een mooi uitzicht door de tuin en over het water. Aan de straatzijde bevindt zich de half open keuken met diverse inbouwapparatuur. De rondom gelegen en verzorgd aangelegde achtertuin biedt veel zon en is voorzien van mooie terrassen aan het water en de mogelijkheid voor het aanleggen van een boot. In de tuin bevindt zich ook de grote vrijstaande garage.

1e verdieping: overloop met aangrenzend drie slaapkamers, de mooie badkamer en de CV ruimte. Veel opbergruimte achter de knieschotten. Vlizotrap naar:

Zolder: alwaar meer dan voldoende opbergruimte.

Bijzonderheden:
- gelegen aan openbaar vaarwater
- verzorgd aanlegde tuin rondom met veel privacy
- 8 zonnepanelen
- optimaal geïsoleerd dus lage energielasten
- grote vrijstaande garage
- geschikt voor combinatie wonen en (thuis)werken

Deze verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058 760 0850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen