Leeuwerikstraat 92 Leeuwarden

vraagprijs

€ 269.500 Kosten koper

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte115 m²
EnergielabelD
Bouwperiode1933
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058 760 0850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

Aan de westkant stad in de gewilde "Vogelbuurt" en op korte loopafstand van het centrum, het Rengerspark en de Prinsentuin bieden wij te koop aan deze KARAKTERISTIEKE en ROBUUSTE 30'er jaren EINDWONING op 158m2 EIGEN GROND.

Er zijn in totaal 4 slaapkamers, een moderne badkamer en een grote dakkapel waardoor het een uitermate geschikte woning is voor starters of een (toekomstig) gezin. De beschutte achtertuin is 12 meter diep en bereikbaar via een steeg/achterom. Vanuit de tuin is ook de grote (fietsen)berging bereikbaar.

De woning wordt verwarmd door middel van een CV ketel, heeft vloer- en spouwmuurisolatie en is nagenoeg volledig voorzien van isolatieglas.

Kortom, wil jij wonen in een karakteristieke woning aan de westkant van de stad en in een kindvriendelijke wijk met alle voorzieningen onder handbereik? Dan is dit jouw woonkans!

Bekijk de uitvoerige fotopresentatie voor een complete indruk van deze fraaie woning. De plattegronden en de 3D tour geeft een duidelijk beeld van de afmetingen per vertrek. Bezichtiging aanvragen? Bel dan met ons NVM makelaarskantoor of reageer via franshettema.nl

INDELINGSOMSCHRIJVING

Begane grond: entree/hal met trapopgang, meterkast en kelderkast. Ruime woonkamer met houten vloer, open haard-partij en een erker. Dichte keukenruimte met nette keukenopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur. Doorloop naar de bijkeuken met vaste kastruimte en de cv-opstelling. Moderne en volledig betegelde badkamer met grote dubbele wastafel, designradiator en een grote inloopdouche. Separate toiletruimte met wandcloset en fonteintje.

1e verdieping: overloop met aangrenzend 3 slaapkamers van circa 5, 10 en 12m2. Ook is er plaats voor een aparte wasruimte en een deur naar het platte dak, dat gebruikt kan worden als terras. Tot slot een vaste trap naar de:

Zolder: overloop met veel bergruimte en een L-vormige slaapkamer met dakkapel.

Tuin: gelegen op het noordwesten bevindt zich een diepe tuin van circa 12 meter. Voorzien van steeg/achterom en een aangebouwde stenen berging.

Bijzonderheden:
- elektra: middels 8 groepen met aardlekschakelaar
- verwarming en warm water: AWB combiketel
- isolatie: grotendeels dubbel glas, vloer- en spouwmuurisolatie en dakisolatie

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058 760 0850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen