Lytsedyk 55 Bitgummole

vraagprijs

€ 199.000 Kosten koper

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte96 m²
EnergielabelG
Bouwperiode1938
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058 760 0850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

Wil jij wonen in een fraaie 2-onder-1-kapwoning met uitzicht over de Friese weilanden, dan is dit jouw kans!

Aan een rustige weg aan de rand van het dorp "Bitgummole" bieden wij TE KOOP aan deze karakteristieke 2-onder-1-kapwoning op totaal 290m2 eigen grond. De woning is voorzien van een woonkamer met schuifdeuren, een mooie erker en dubbele tuindeuren naar de zonnige achtertuin met veel privacy. Vanuit de hal is de ruime, dichte keuken, de kelder en de royale bijkeuken met doucheruimte bereikbaar. Op de verdieping zijn in totaal 3 slaapkamers, waarvan 2 zijn voorzien van een kajuit (voor- en achterkant). Vanaf de overloop is er een bergruimte bereikbaar en kun je door middel van een vlizotrap de bergzolder bereiken. Verwarming vindt plaats via een eigen cv-ketel met radiatoren.

Deze woning met veel charme en authentieke elementen biedt veel mogelijkheden om jouw woonwensen te realiseren!

Bekijk de uitvoerige fotopresentatie voor een complete indruk van deze woning. De plattegrond geeft een duidelijk beeld van de afmetingen per vertrek. Bezichtiging aanvragen? Bel dan met ons NVM makelaarskantoor of reageer via franshettema.nl.

INDELINGSOMSCHRIJVING
Begane grond: entree, hal, trapopgang, dichte keuken met toegang tot de kelder. Woonkamer en suite met schuifdeuren, erker en dubbele tuindeuren. Aangebouwde royale bijkeuken annex berging met veel opbergruimte en de volledig betegelde doucheruimte met toilet. Royale voor-, zij- en achtertuin met veel zon en privacy. In de achtertuin bevindt zich nog een stenen berging voor o.a. het opbergen van tuinspullen, fietsen etc.

1e verdieping: overloop met aangrenzend 3 slaapkamers. Aan de voor- en achterkant van de woning is een kajuit aanwezig waardoor extra ruimte op de slaapkamers is ontstaan. Voldoende vaste kast- en opbergruimte. Vlizotrap naar:

Vliering: met voldoende opbergmogelijkheden.

KENMERKEN:
- vrij uitzicht over de landerijen
- zonnige en diepe achtertuin met vrijstaande stenen berging
- royale bijkeuken
- diverse authentieke elementen
- 290m2 eigen grond
- 96 m2 woonoppervlakte
- energielabel G
- verwarming via een eigen cv- ketel

OVER HET DORP
Beetgumermolen (officieel, Fries: Bitgummole) is een dorp in de gemeente Waadhoeke, in de Nederlandse provincie Friesland. Beetgumermolen ligt tussen Beetgum en Leeuwarden aan de N398 en ten noorden van de Beetgumervaart. De dorpen Beetgum, Beetgumermolen en Engelum vormen een gemeenschap met een aantal gezamenlijke faciliteiten.

Tot 1963 was Beetgumermolen een buurtschap van Beetgum. In 2023 telde het dorp 935 inwoners, en daarmee net even groter dan Beetgum (bron: Wikipedia).

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058 760 0850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen