Uiterdijksterweg 2 1 Leeuwarden

vraagprijs

€ 185.000 Kosten koper

Kenmerken

TypeAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte90 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1966
Refresh to make it work.
Frans Hettema Makelaardij
Frans Hettema Makelaardij

Makelaar

058 760 0850
info@franshettema.nl

Interesse of vragen?

Neem contact op via:

WhatsApp Messenger

omschrijving

Wil jij wonen in een ROYAAL HOEKAPPARTEMENT in de levendige wijk "Nijlân" van maar liefst 90m2 met uitzicht over een groene omgeving? Dan is dit je kans! Wij bieden namelijk TE KOOP aan dit fraaie appartement, perfect voor samenwoners/starter(s) of een alleenstaande.

Het appartement ligt op de 1e verdieping en is zowel per trap als per lift bereikbaar. Een mooie, ruime woonkamer met veel licht en vrij uitzicht. Grote open keuken aan de galerijzijde welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Royaal balkon op het westen. In het verleden zijn er van 2 slaapkamers 1 hele grote gemaakt, maar dit kan vrij eenvoudig weer worden teruggebracht naar 2 slaapkamers. Was- strijkkamer aan de galerij-zijde, welke eventueel ook als extra slaapkamer kan worden gebruikt. Volledig betegelde en royale badkamer met douche, vaste wastafel en ligbad. Separaat toilet in de gang. Verwarming vindt plaats door middel van blokverwarming. Op de begane grond heb je een eigen (fietsen)berging.

Enige inpandige modernisering is gewenst, maar zeer zeker de moeite waard. Kortom, het ideale appartement voor jou!

Bekijk de uitvoerige fotopresentatie voor een complete indruk van dit mooie appartement. De plattegrond geeft een duidelijk beeld van de afmetingen per vertrek. Bezichtiging aanvragen? Bel dan met ons NVM makelaarskantoor of reageer via franshettema.nl

INDELINGSOMSCHRIJVING
Entree vanaf de galerij, gang met meterkast en toilet. Ruime woonkamer met grote raampartijen en vrij uitzicht over openbaar groen. Open keuken aan de galerijzijde met inbouwapparatuur. Was- strijkkamer aan de galerijzijde en 1 grote slaapkamer (voorheen 2) met toegang tot het grote balkon. Beide kamers hebben vaste kastruimte. Badkamer met douche, vaste wastafel en radiator.

Het appartementengebouw staat op erfpacht en hiervoor betaal je € 479,- per jaar (fiscaal aftrekbaar). De maandelijkse bijdrage die je aan de VvE moet betalen is € 189,- en dat is voor oa. verzekering, onderhoud etc. De VvE wordt door een professionele partij beheerd.

OVER DE WIJK:
Nijlân is een buurt in de stad Leeuwarden in de Nederlandse provincie Friesland. Het aantal inwoners van de wijk Nijlân bedraagt ongeveer 3785 (2018), waarvan ongeveer 25% ouder is dan 65 jaar.
De wijk ligt in het zuiden van Leeuwarden en wordt begrensd door de Julianalaan, de Overijsselselaan, het Van Harinxmakanaal en de spoorlijn Leeuwarden – Zwolle. De wijk Nijlân is ontwikkeld in de jaren 60 van de 20e eeuw en is ruim opgezet met veel openbaar groen. Met name de platte daken zijn kenmerkend voor Nijlân. Een groot aantal huizen in de wijk bestaat uit flatwoningen.

Deze verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058 760 0850 of WhatsApp via 06-51604155 voor direct contact.

Contact opnemen